College voor Toetsen en Examens

Een eigen verhaal binnen de kaders van de rijkshuisstijl

Het College voor Toetsen en Examens is verantwoordelijk voor de kwaliteit en het niveau van de centrale examens en toetsen in Nederland. Wij ontwikkelden binnen de grenzen van de rijkshuisstijl een visuele identiteit die herkenbaar is en voor alle subonderdelen van het CvTE een eigen lijn.

Een palet van niveaus

 

 

Van Nederlands als Tweede taal tot Staatsexamens in het voortgezet onderwijs, de vijf onderdelen van het CvTE hebben ieder hun eigen herkenbare kleur gekregen binnen de huisstijl.

Fotografie

 

 

Voor alle uitingen wordt fotografie gebruikt die specifiek voor dat onderdeel van de het CvTE is gemaakt. 

Mijn eindexamen.nl

 

Zorgen dat alle eindexamenkandidaten in Nederland een goed overzicht hebben van hun examens, dat was het doel van de mijn eindexamen app. In overleg met de scholieren van Laks hebben wij het ontwerp voor deze app gemaakt.

Powerpoint presentaties

 

Ook voor presentaties kunnen we maatwerk leveren, hier kunnen we desgewenst illustraties en animaties in verwerken om een professionele en overtuigende presentatie neer te zetten.

Digitaal jaarverslag

 

Om zichtbaar te maken wat het CvTE doet is gekozen voor een digitaal jaarverslag. Feiten en cijfers kunnen uitgelicht worden en lagen met extra informatie zorgen dat het jaarverslag compact blijft maar alsnog alle informatie bevat.

 

Een inspirerende werkplek

 

Op het kantoor in Utrecht hebben we gekozen om de mensen áchter het college te laten zien. Door middel van transparante bestickering en quotes wordt het kantoor een inspirerende en kleurrijke omgeving.

 

Publicatie 150 jaar staatsexamens

 

Een overzicht van 150 jaar staatsexamens in een publicatie met archiefmateriaal, interviews en infographics.

 

Publicatie

150 jaar staatsexamens

 

Een overzicht van 150 jaar staatsexamens in een publicatie met archiefmateriaal, interviews en infographics.

 

Helpt jou je
doelgroep te

Heb je een project of ben je benieuwd wat we nog meer kunnen? Bel of mail ons gerust voor een afspraak